TS stævne i Hobro

Overskriften for årets pinsestævne i Hobro er “Søsatte Eventyr”. Mariagerfjord kommune, Maritimt Kulturcenter Mariagerfjord og Hobro Værft glæder sig til at få besøg af alle TS fartøjerne. Arrangørerne har slet ikke været til at stoppe, så forbered din besætning på endnu flere sejladser end de plejer. Stævnet byder nemlig på flere gode oplevelser til sejlerne. Tilmelder I jer alle ekstrasejladserne, kan årets pinsetræf komme til at strække sig over 2 weekender.

Selve pinsestævnet foregår selvfølgelig stadig fredag og lørdag, med generalforsamling søndag indtil frokost. Men for dem der vil have mere, kan pinsen i år allerede starte i weekenden den 27. – 28. Maj, hvor Peter Leth og Maritimt Kulturcenter Mariagerfjord inviterer til Akvavitsejlads og fest i det nybyggede kulturcenter. 

Præsentationssejlads: Årets præsentationssejlads kommer til at foregå i 2 etaper. Dette for at lette ud- og indsejling i den snævre indsejling til Hobro havn – og for at undgå at tømme havnen for skibe i længere tid. Afsejlingsplanen fremlægges på skippermøde lørdag den 3. juni kl. 9:00 på Værftet.

Film: Jay Brun Jensen, Maritimt Center Svendborg

Tekster: Klip fra aviser og TS hjemmeside og Niels Fog