Nyhedsbrev fra TS

  1. marts 2020

Kære Peter Brusendorff

TS medlemsnummer: 2466

 ___________________________________________________________________________________________

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGENS NYHEDSBREV

Marts 2020

______________________________________________

Pas på hinanden – og hold afstand

Pinsestævnet i Aalborg

Vi følger nøje med i regeringens udmeldinger og er naturligvis meget opmærksom på, hvad det kan få af betydninger for årets TS pinsestævne i Aalborg. Heldigvis er planlægningen af stævnet så meget på plads, at vi godt kan vente og se tiden an lidt endnu, og stadig nå at blive klar til stævnet. Indtil videre ser vi frem til at mødes og feste i Aalborg i slutningen af maj. 

Tilmeldingerne er derfor stadig åbne og skulle det hele blive aflyst, vil I naturligvis få jeres penge tilbage. Men det vil være af stor betydning for planlægningen at tilmeldingerne ikke går i stå, så hermed en opfordring til at melde skib og besætning til. 

TILMELDING
PROGRAM

ψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ

De bedste sejlerhilsner

Merete Ettrup
TS Forretningsfører
merete@ts-skib.dk
2842 5626

ψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du er medlem af Træskibs Sammenslutningen. Nyhedsbrevet er for alle interesserede og vil blive udsendt efter behov. 

Øverst på siden finder du, foruden dit navn, også dit medlemsnummer. Fremover vil du komme til at bruge dit medlemsnummer ved tilmeldinger, bestilling af standere og meget mere. 

TS har fået nye systemer, der blandt andet betyder at vi kan sende nyhedsbreve ud til TS medlemmer via email. Vi har endnu ikke alles emailadresser, men nyhedsbrevet kan også ses på hjemmesiden. Emailadresser og andre kontaktoplysninger rettes til kasserer@ts-skib.dk

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN, LANDSFORENINGEN TIL BEVARELSE AF ÆLDRE BRUGSFARTØJER